Nyheter

News

Ström2 och Visionsverket i strategiskt samarbete

Ström2 och Visionsverket har ingått ett närmare samarbete och är idag systerbolag och strategiska samarbetspartners.
Visionsverket erbjuder utvecklingskompetens och seniora IT arkitekter. Visionsverket erbjuder också lösningar för identitets- och acess- management. Tillsammans med Ström2 kan Visionsverket erbjuda IAM som tjänst.
 Vår sammanlagda kompetens ger dig som kund ett större värde i form av en bredare leverans där vi kan ta ett större ansvar för helheten.

Ström2 släpper rapport om handlartelefoni

Handlartelefoni (den avancerade telefonteknik som t.ex. banker har installerad i handlarmiljöer) är ett område under snabb förändring, bland annat genom konsolideringar i leverantörsledet. Många finansiella institutioner befinner sig i  läget att man har svårt att motivera stora investeringar för att lösa problem som sannolikt försvinner över tiden men där det finns omfattande risker att avstå och där det gäller att hålla huvudet kallt. Rätt hanterat är detta lösningar som kan hjälpa till att lösa komplexa regelkrav t.ex. MiFID 2.

Vi kommer mer än gärna till dig och presenterar rapporten.

Torbjörn Ericsson blir ny delägare och ordförande

Torbjörn Ericsson har en gedigen erfarenhet inom finansbranschen och har haft seniora roller på såväl SEB som Swedbank. Han har dessutom arbetat branschgemensamt som ordförande i Svenska Fondhandlareföreningen och Swedsec. Torbjörn kommer närmast från rollen som VD på Bankgirot och driver numera egen verksamhet med ledarskap och teknologi i fokus.

I samband med att Torbjörn greppar ordförandeklubban i Ström2 blir han dessutom delägare i bolaget.

KONTOR

Tegeluddsvägen 92
SE-115 28  STOCKHOLM

RING OSS

+46 8 5000 6610

MAILA OSS