Per Lidström, VD och grundare

Torbjörn Ericsson. Ordförande

Affärsidé och vision

Vi levererar högt tekniskt kunnande kombinerat med en effektiv leverans och med förståelse för kundens specifika verksamhet.

Vår affärsidé är att vara ”klistret mellan IT och verksamhet”. Vi står för hög servicenivå  kombinerat med en effektiv leverans och förståelse för kundens specifika verksamhe

För att följa med i våra kunders utveckling och krav arbetar vi ständigt med att utveckla oss själva

Vi är specialiserade på att erbjuda IT-tjänster för verksamhetskritiska system.

Gemensamt för våra kunder är att de har högt ställda krav på kapacitet, tillgänglighet och säkerhet för de system som är kritiska för verksamheten. Verksamheten måste fungera dygnet runt, året runt och normalt med högt kapacitetsutnyttjande.

I våra uppdrag fokuserar vi på teknik och utförandemetoder (t.ex. ITIL). Eftersom vi koncentrerar oss på få branscher kan vi erbjuda desto djupare verksamhetskunskap. Vi har ofta betydligt fler och relevanta referensuppdrag inom våra specialistområden, än vad betydligt större företag har.

Våra medarbetare har kompetens inom flera olika teknikområden och är specialister på att arbeta med komplexa system i krävande miljöer.*

Vi lägger stor vikt på ett strukturerat arbetssätt och hög servicenivå, vi har stor vana vid att hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva lösningar.
Ström2 tar gärna helhetsåtaganden ”från ax till limpa”.

Välkommen till Ström2!

Kontakta oss

2 + 1 =

Hitta till oss

KONTOR

Kungsgatan 8
SE-111 43 STOCKHOLM

RING OSS

+46 8 5000 6610

MAILA OSS