Försvar

Försvarsmakten, Blåljusmyndigheter och Larmcentraler.

ITIL

I begreppet försvar inkluderar vi på Ström2 försvarsmakten, blåljusmyndigheter och larmcentraler. Samtliga med högt ställda krav på tillgänglighet och med medarbetare vars tekniska stöd alltid är verksamhetskritiskt.

Med över 15 års erfarenhet inom försvar  har Ström2 utvecklat en mycket god förståelse för vilka krav som ställs på tjänsteleveranser.

Ström2 är specialiserade på att erbjuda kvalificerade tekniska tjänster kring verksamhetskritiska system. Gemensamt för våra uppdragsgivare inom försvarssektorn är högt ställda krav på Kapacitet, Tillgänglighet och Säkerhet för de system som är ytterst kritiska för just deras verksamhet.

I våra uppdrag fokuserar vi på teknik och utförandemetoder (t.ex. ITIL) som vi kombinerar med en ytterst relevant verksamhetskunskap. Våra medarbetare har kompetens inom flera olika teknikområden och de har lång och genuin erfarenhet av komplexa system i krävande miljöer.

För att klara av att leva upp till våra kunders förväntningar, ställer vi mycket höga krav på vår förmåga att tillhandahålla god IT-teknisk kunskap utan att göra avkall på kundens verksamhetsförståelse.

KONTOR

Kungsgatan 8
SE-111 43 STOCKHOLM

RING OSS

+46 8 5000 6610

MAILA OSS